Ліцей №16
імені Володимира Козубняка
  • Головна
  • Про ліцей
    • Історія школи
    • Адміністрація закладу
    • Кадровий склад
    • Правила прийому до закладу освіти
    • Територія обслуговування
    • Режим роботи закладу
    • Форми організації здобуття освіти
    • Умови доступності закладу для навчання осіб з ООП
    • Організація харчування
  • Публічна інформація
    • Статут
    • Ліцензія
    • Посилання на соціальні мережі
      • Посилання на Facebook
    • Структура та органи управління закладом освіти
    • Мова освітнього процесу
    • Ліцензований обсяг та фактична кількість осіб, що навчаються
    • Розмір плати за навчання
    • Перелік додаткових освітніх послуг
    • Стратегія розвитку
    • Вибір та замовлення підручників
    • Мережа класів
    • Звіт про діяльність закладу освіти
    • Вакансії
  • Освітня діяльність
    • Освітня програма
      • Навчальні програми
    • Розклад уроків
    • Структура навчального року
    • Інструментарій оцінювання
    • Академічна доброчесність
    • Моніторинг якості освіти
    • Матеріально-технічне забезпечення
    • Інклюзивне навчання
    • Готуємось до ЗНО / НМТ
  • Науково-методична робота
    • Атестація педагогічних кадрів
    • Дослідницькі проєкти
    • Професійний розвиток педагогів
  • Виховний простір
    • Психологічна служба
    • Правила для учасників освітнього процесу
    • Гуртки
    • "Сокіл", "Джура"
    • Участь у проєктах
    • Поради батькам
    • Новини
  • Безпечне освітнє середовище
    • Безпека в школі
    • Безпека в Інтернеті
    • Соціальний захист
    • Протидія булінгу
  • Фінансово-економічний відділ
    • Кошторис та фінансовий звіт
    • Закупівлі
      • Закупівлі 2023
      • Закупівлі 2025
  • Контакти
  • Новини
Home Виховний простір Участь у проєктах 5 кроків до здорового харчування

5 кроків до здорового харчування. Челендж

Epson Stylus Office B42WD


успешное интернет продвижение сайтов

УВАГА! Челендж!

          Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб запрошує долучитися до челенджу #здоровохарчуємосьвсієюродиною в межах освітньої програми “5 кроків до здорового харчування”.

Хто може взяти участь у челенджі? Родини, у яких є школярі 9-11 класів.

Умови челенджу: Спільно з родиною приготувати страви за принципом “Тарілки здорового харчування”, сфотографуватися у процесі приготування чи з готовою стравою та розмістити у коментарях під однойменним постом на офіційній сторінці Ліцею № 16 імені Володимира Козубняка у мережі Facebook з хештегом #здоровохарчуємосьвсієюродиною.

Терміни проведення челенджу: до кінця листопада 2024 року.

Запрошуємо долучитися усіх, хто дбає про здоров’я своє та близьких людей!

Про проект

          Мета освітньої ініціативи “П’ять кроків до здорового харчування” – підвищити обізнаність учасників освітнього процесу про значення здорового харчування для фізичного й психічного розвитку дітей.

          Проєкт реалізує Центр громадського здоров’я за підтримки Бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я в Україні, Хмельницького обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України, Департаменту освіти та науки Хмельницької ОВА та у партнерстві з Національною асоціацією громадського харчування. 

Онлайн магазин ноутбуков и комплектующих
Губки, щетки, полотенца

Контактна інформація

Адреса: м. Хмельницький, вул. Грушевського, 72.

Телефон: (0382)79-57-16 – приймальня;

(0382)79-51-56 – бухгалтерія.

Електронна пошта:

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

–
Designed By
Powered By